Dopravní omezení v Malšovicích v ulici Na občinách

Dopravní omezení v Hradci Králové v Malšovicích začíná platit v pondělí 26. května a potrvá do neděle 29. června 2014. Z důvodu změny dopravního řešení bude uzavřena ulice Na Občinách v úseku mezi ulicí Náhon a Na Hrázce (včetně ul. Štechova, ul. Na Hrázce a boční ul. Na Občinách).

Silnice bude neprůjezdná pro veškreou dopravu (i pro MHD).  Důvodem uzavírky jsou stavební práce v rámci I. etapy změny dopravního řešení lokality "U Husa".

Objízdná trasa pro veškerou dopravu  je vedena ul. Úprkova, ul. Náhon a ul. Čajkovského. 

26.05.2014 - 29.06.2014

Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
30.5.2014 10:59
Martin (neregistrovaný)
Další povedená akce
Skvělé, další povedená akce výtečně zorganizovaná a promyšlená.
Když už pominu to, že nemáme šanci se dostat k domům a k firmám s návozem zboží, tak co je naprosto "precizně" vzládnuté při této uzávěře, je průchodnost pro chodce. Není prakticky šance projít ulicí Na Občinách a to jak pro pěší, tak je naprosto nemyslitelný pohyb maminek s kočárkem nebo invalidů.

Děkujeme

PS, samozřejmě vím, že se tato lokalita U Hrázky musí vyřešit a to vítám, ale berte proboha ohled na lidi co tamtudy denně chodí a musí chodit. Vyhraďte aspoň chodník nebo koridor pro průchod !!
30.5.2014 23:32
Pája (neregistrovaný)
Celá nová výstavba bytů na louce u jízdárny byla nesmysl,z kdysi klidné čtvrti se stala čtvrť plná lidí,aut a hluku.Do lesa se nedá jít,všude je spousta lidí,dětí,kol,bruslařů a psů.Nebýt toho,nemusela by se křižovatka U Husa řešit,místní byli zvyklí a auta jezdila kolem Hrázky pomalu.V létě se nedá otevřít na ulici okno jaký je provoz a v noci řvou opilci.Hezky se nám to tu žije!!!
4.6.2014 10:57
Ferda (neregistrovaný)
Ses uplne mimo ona ta klavesnice snese hodne co ?
Ja sam bydlim v te nove zastavbe, a je to oaza klidu. Zadny opilec siroko daleko, je tu absolutni klid chrochtam si blahem a tech par aut co projede ? Ty jezdi vsude nevyberes si.
A Pajo ruku na srdce, myslim ze pletes jabka a hrusky. I kdyby nebyla vystavba na louce, tak lidi do hradeckych lesu proste pujdou, protoze lidi chteji vypadnout a rozhodne to nejsou jen ti co bydli na louce u jizdarny, do hradeckych lesu chodi celej HK.
A jak jsem rekl, me se tu zije hezky a jsem spokojeny, za nic jineho v HK bych to nevymenil.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme