S letními prázdninami přicházejí také změny v MHD

Od pondělí 3. července do pátku 1. září včetně budou mít školáci a studenti letní prázdniny. V tomto období nepojedou školní a výpomocné spoje ani linka 24R. Vypsali jsme pro vás změny v hradecké městské dopravě, týkají se linek 11, 12, 17, 51 a 52. V zastávkových jízdních řádech bude během letních prázdnin platit druhý sloupec s názvem „Pracovní den omezení dopravy“.

Linka číslo 12, která odjíždí v 7:15 ze zastávky KINGSPAN, nebude od pondělí zajíždět na zastávku BŘEZHRAD WLC. Spoj s odjezdem v 17:10 ze zastávky BŘEZHRAD zase nebude zajíždět na zastávku BŘEZHRAD WLC.

Ze zastávky SVINARY MOST nepojedou spoje linky č. 11 v 7:58, 16:40 a 17:10. Tyto spoje budou začínat na zastávce SVINARY. Spoje linky č. 17 s odjezdem v 7:32, 16:14 a 16:44 z TERMINÁLU HD nebudou zajíždět na zastávky KŘIŽOVATKA BĚLEČ a SVINARY MOST. Tyto spoje budou ukončeny na zastávce SVINARY.

Od soboty pak bude na nočních linkách č. 51 a 52 platit nový jízdní řád. Na zastávkové označníky budou nové jízdní řády vyvěšeny dnes a jsou k dispozici i na www.dpmhk.cz.

Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme