Na Rašínově třídě se upravuje křižovatka. Jsou tam zúžené jízdní pruhy

Na výjezdu na Pardubice je omezená doprava.
Na výjezdu na Pardubice je omezená doprava.

Ředitelství silnic a dálnic začalo s úpravou křižovatky na Rašínově třídě v Hradci Králové. Po dobu prací řidiči po silnici I/37 pojedou sníženou rychlostí zúženými jízdními pruhy. Současně vznikne asfaltová silnice k tenisovému areálu DTJ, parkoviště a také nová cyklostezka. Opravy potrvají až do 1. září.

Město Hradec Králové ve spolupráci se Správou Hradec Králové Ředitelství silnic a dálnic zahájilo opravu na Rašínově třídě u areálu DTJ na Pražském Předměstí. Informovalo o tom ŘSD.

K hradeckému tenisovému centru u Labe povede nová cesta. Město zrekonstruuje komunikaci k tenisovým kurtům, parkoviště a cyklostezku. „Ředitelství silnic a dálnic upraví křižovatku na Rašínově třídě, vybuduje nové dopravní značení, dva nové odbočovací pruhy a postará se také o vegetační úpravy,“ uvádí ŘSD. Cyklostezka se napojí na podjezd pod Rašínovou třídou. V rámci této stavby dojde také k navýšení počtu parkovacích míst, kdy podél cesty jich přibyde 24 a poblíž tenisového centra dalších 64.

Po dobu oprav, které jsou v plánu do 1. září, vozidla po silnici I/37 pojedou sníženou rychlostí zúženými jízdními pruhy.

Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme