Řidiče zřejmě potrápí kolony v Pražské ulici. Může za to uzavírka ulice Za Škodovkou

Uzavírka potrvá několik měsíců.
Uzavírka potrvá několik měsíců.

V pondělí začala uzavírka ulice Za Škodovkou. Už včera kolem jedné hodiny odpolední byla v Pražské ulici, která se s ulicí Za Škodovkou kříží, směrem ven z města několik stovek metrů dlouhá kolona. Problémy s provozem jsou v těchto místech i za normálních okolností, jen se tak děje především v dopravní špičce. Ulice Za Škodovkou je uzavřena kvůli opravám kanalizační stoky a v Pražské ulici je částečně provoz sveden do jednoho pruhu. Komplikace s průjezdem ulice Za Škodovkou potrvají až do konce června. Pracovat se bude v pěti etapách.

Úplná uzavírka ulice Za Škodovkou a polovina ulice Pražská třída (u křižovatky s ul. Za Škodovkou) pravděpodobně bude několik měsíců brnkat na nervy netrpělivým řidičům. Ulice je uzavřena kvůli rekonstrukci kanalizace, která potrvá až do konce června. Doprava v Pražské ulici je v úseku u křižovatky s ulicí Za Škodovkou svedena do jednoho pruhu a semafory jsou přesunuty až ke křižovatce s ulicí Kampelíkova.

Také trasa autobusové linky číslo 16 je kvůli uzavírce změněna. Jsou zrušené zastávky ZVU, Žižkov a Kavák. Náhradní zastávky jsou Terminál HD (nást. B1 směr Stěžery, nást. D2 směr Roudnička), Na Okrouhlíku, Kavák (u prodejny Koupelny Ptáček). Časy odjezdů spojů z ostatních zastávek zůstávají nezměněny.

Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme