Hradecká MHD v pondělí stávkovat nebude

Cestující městskou hromadnou dopravou v Hradci Králové se nemusejí obávat vážných komplikací spojených s omezením provozu městské hromadné dopravy. Zatímco v některých velkých městech včetně Prahy je naplánována celodenní stávka v MHD a celorepublikově pak na železnici, v Hradci Králové bude městská doprava jezdit podle platného jízdního řádu.

„Odborová centrála nás informovala o eventuálním zapojení se do protestní stávky. Odborová organizace Dopravního podniku města Hradec Králové jednala dnes s vedením s tím závěrem, že se zaměstnanci DPMHK aktivně ke stávce nepřipojí,“ řekl Miloslav Kulich ředitel Dopravního podniku města Hradec Králové.  Odborová organizace vydá prohlášení o podpoře nesouhlasu s navrhovanými vládními reformami.

Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
16.6.2011 08:07
RaF  (Nováček +4)
V Hradci Králové vždy byli uvědomělí občané, před Láskapravdovou Velkou listopadovou revolucí kovaní komunisté, ze kterých se jako mávnutím kouzelného proutku za měsíc stali Páni podnikatelé, Páni generální ředitelé, TOP manažeři, šéfredaktoři apod., kteří ve jménu svých blahobytných koryt budou oslavovat kohokoli, kdo je momentálně u vesla. V Hradci tedy není jediný důvod ke stávkování. A s těmi pár řvouny po bolševicku zatočíme!

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme