Klicperovo divadlo nabízí studentům výhodné předplatné

Do divadla za polovic | Foto: Klicperovo divadlo
Do divadla za polovic | Foto: Klicperovo divadlo

Klicperovo divadlo chce oslovit mladé a studující divadelní fanoušky - nabízí jim vysokoškolské předplatné na sezónu 2013/2014.

Předplatné pro vysokoškoláky

Pro vysokoškoláky Klicperovo divadlo připravilo cenově výhodné vysokoškloské předplatné. Začátky představení jsou v 19.00 hodin a hraje se od pondělí do čtvrtka (pohyblivý hrací den), studenti ale mají možnost výměny termínu představení. Studenti mohou vyrazit na šest nových titulů Klicperova divadla (vč. inscenací Davida Drábka) a navíc obdrží k předplatnému dva kupony na hostující festivalová představení. Cena předplatného pro vysokoškoláky za celkem osm titulů je 1 080 korun a předplatné je k zakoupení v Předprodeji Klicperova divadla ve Švehlově ulici.

Předplatné si studenti mohou koupit přímo na UHK

Od úterý 8. října do čtvrtku 10. října jim přímo na Univerzitě Hradec Králové nabídne možnost nákupu předplatného na divadelní sezónu 2013/2014.

Slevu až 50 % oproti běžnému vstupnému si vysokoškolští studenti z kterékoliv vysoké školy či univerzity mohou zakoupit v budově A před Aulou Univerzity Hradec Králové v čase od 9 do 15 hodin po oba dny. 

Další informace o Klicperově divadle a podrobný program najde zde

Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme