Od čtvrtka si můžete přijít na Flošnu zaplavat už brzy ráno

Koupaliště Flošna zahájilo osmou letní sezónu 27. května. Za první čtyři dny navštívilo vyhřívané bazény koupaliště již 5 300 návštěvníků. Od čtvrtka 1. června dojde k prodloužení otevírací doby - od 6 do 19 hodin. V 6 hodin ráno bude koupaliště otevřeno od pondělí do pátku, o víkendech bude otevírací doba od 9 do 19 hodin. Venkovní bazény jsou stále vyhřívané na teplotu 26° C, všechny atrakce jsou v provozu každý den od 9 hodin a jsou zahrnuty v ceně vstupného.

Koupaliště Flošna otevírá od šesti hodin již několik let především pro ranní plavce, kteří využívají vyhřívaný 50m bazén ke kondičnímu plavání. Jedná se o velmi příjemnou a oblíbenou aktivitu, která podporuje zdraví a zpříjemní zbytek celého dne. Jedno a nově od této sezóny i dvou hodinové vstupné mohou využít pouze majitelé čipových hodinek. Cena vstupného pro dospělé osoby je na jednu hodinu 44 Kč a na dvě hodiny 74 Kč. Zlevněné vstupné, které platí pro děti od 120 cm, studenty do věku 26 let, seniory nad 62 let a držitele průkazu ZTP a ZTP/P je na jednu hodinu 33 Kč a na dvě hodiny 54 Kč.

Koupaliště Flošna nabízí návštěvníkům 50m plavecký bazén, relaxační bazén s divokou řekou a s masážními lehátky a dětský bazén s minitobogánem. Dále si můžete užít velmi rychlý dušový tobogán, ke kterému jsou k dispozici jednoduše i dvojduše. Klasickou zábavou je tobogán sjížděný na zádech nebo vsedě. Oba tobogány obtéká líná řeka. Jedním z velkých lákadel je adrenalinová skluzavka Jump pro odvážné návštěvníky.

Všem nadšencům míčových her jsou v rámci vstupného stále k dispozici dva kurty na plážový volejbal a stůl na stolní tenis, který je umístěn na vrchní terase.

 

Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme